Friday, December 9, 2011

Wong Fei Hong @ Faisal Hussein Wong


"

Selama ini kita hanya mengenal Wong Fei Hung sebagai jagoan Kung fu dalam film "Once Upon A Time in China".Dalam filem itu, karakter Wong Fei Hung dimainkan oleh aktor terkenal Hong Kong, Jet Li.

Bukti Bergambar Dan Persediaan Menyambut Bencana Yang Dirancang


Keranda di Kem Fema

Perancangan dajjal melalui pengikutnya untuk menakluk dunia baru mereka semakin hampir. Disini saya sertakan bukti bergambar dan video sebagai peringatan bahawa kita sekarang akan menghadapi peperangan sepertimana disebut-sebut dalam hadis, kitab-kitab dan ramalan dari perbagai sumber.

Thursday, December 8, 2011

Kepada yang tidak mengikuti skandal Pusat Feedlot Kebangsaan (NFC).Di bawah Rancangan Malaysia ke 9 (9MP) pada 2006, NFC disasarkan sebagai ‘Projek berimpak tinggi’ dengan objektif mencapai 40% keperluan daging lembu negara pada 2010. Kerajaan Tun Abdullah Badawi telah menyediakan dana sebanyak RM4.4 bilion untuk memodenkan sektor pertanian dan penternakan di bawah 9MP.

Malaysia Telah Wujud Pada September 1937


Benarkah 'kenyataan' ini?


Projek penjajahan bentuk baru iaitu melalui empayar baru matawang dolar dan tentera Amerika Syarikat (A.S). Projek yang kononnya bertitik tolak dari hasrat murni A.S untuk membebaskan tanah jajahan Inggeris, tetapi dengan niat jahat melalui penjajahan dalam bentuk baru.

Tuesday, December 6, 2011

Shahrizat rebah, siapa Ketua Wanita baru?


SEMEMANGNYA kuasa itu akan korup apabila seseorang memegangnya buat tempoh lama. Itulah yang berlaku terhadap sesiapa pun termasuk golongan wanita.
Memanglah wajar Ketua Wanita Umno, Shahrizat Abdul Jalil marahkan Ketua Wanita KeADILan, Zuraida Kamarudin dan Rafizi Ramli; anak muda yang mendedahkan skandal lembu Feedlot. Lewat ucapannya, Shahrizat menyelar Zuraida sebagai biadap sebab menyuruhnya meletak jawatannya sebagai Ketua Wanita Umno.

Monday, December 5, 2011

Populariti Najib palsu semata-mataBUKANKAH ganjil bahawa kaji selidik selepas kaji selidik yang dikeluarkan pada minggu lalu menunjukkan seolah olah Perdana Menteri Malaysia Dato’ Seri Najib Tun Razak dengan bibir merah jambunya yang hanya berjaya memenangi separuh pengundi di Pekan terus kekal popular?

Search This Blog