Saturday, May 19, 2012

Cubaan mencuri jasad Rasulullah s.a.w...

Cubaan Kaum Salib Mencuri Jasad Rasulullah S.A.W

1) Samhudi, seorang ahli Sejarah menyebutkan dalam kitab tarikhnya ” Wafaul Wafa “
2) Abu Bakar Al-Maraghy dalam kitab tarikhnya ” Talkhisul Ma’alim Daril Hijrah “
3) Abbasi dalam bukunya ” Fi ‘Amdatil Akhbar “

PRU 13 Peluang Terbaik Untuk PerubahanRamai rakyat dan pengundi begitu ghairah dakam pilihanraya kali ini ialah semata-mata untuk melihat berlakunya perubahan dalam politik negara. Rakyat yang menyokong Pakatan Rakyat tentunya ingin menumbangkan UMNO dan BN dan menggantikannya dengan kerajaan baru yang diyakini lebih baik, lebih telus, lebih menjaga rakyat dan sebagainya

Wednesday, May 16, 2012

Kepala Yatt Hamzah Terlekat Di Sejadah, Nampak Wanita Dipanggang Api NerakaPelakon Yatt Hamzah, 32 terkejut apabila kepalanya melekat lebih setengah jam pada sejadah ketika dia melakukan solat taubat baru-baru ini. Dalam sujud yang lama itu, Yatt berkata, dia nampak jelas setiap wanita mendedahkan aurat dipanggang api neraka yang amat dahsyat.

"Yatt menangis sambil menggigil ketakutan menyaksikan azab yang diterima wanita tidak menutup aurat."

Tuesday, May 15, 2012

BN boleh lupakan saja S'gor, kata Liong Sik

Bekas Presiden MCA, Tun Dr Ling Liong Sik meramalkan BN tidak akan dapat menawan semula Selangor dalam pilihan raya umum akan datang kerana imej bersih pemimpin Pakatan Rakyat.

Selain Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Menteri Besar Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim dan Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng tidak pernah terlibat dalam rasuah dan penyalahgunaan kuasa, dan ia telah membantu mereka membina imej yang baik, kata Ling.

Monday, May 14, 2012

Untuk renungan UMNO

bagi orang yang menghina TGNA sila ambil pedoman dari gambar-gambar di bawah ini. Ukur lah diri sebelum menghina TGNA. Atau kalau ada kelapangan , luangkan masa untuk hadir ke kuliah TGNA di masjid Pulau Melaka. Dengar lah kuliah TGNA untuk memastikan jika ada ajaran sesat yang disampaikan didalam kuliah tersebut.Kalau saudara tak faham kuliah yang disampaikan,bawalah anggota majlis fatwa bersama.

Sunday, May 13, 2012

setakat 100,000 tu biasa bagi PAS

setakat kehadiran yang ada kata 120,000, ada yang kata 100,000 dan paling sikit ada yang kata 50,000 perkara biasa bagi PAS . Buktinya lihatlah sendiri gambar-gambar dibawah. Tak perlu disediakan sebanyak 2800 buah bas untuk mengangkut mereka untuk datang. Tak perlu duit poket atau T-Shirt percuma. malah mereka akan menghulurkan derma kepada parti.

Search This Blog