Friday, January 21, 2011

PRU-13 dijangka Jun


Presiden PAS, Dato’ Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang menegaskan bahawa Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13 semakin hampir dan PAS perlu bersedia dari sekarang. Ini kerana, katanya telah terdapat tanda-tanda pilihan raya semakin dekat dan akan diadakan pada bila-bila m asa sahaja.

Wednesday, January 19, 2011

Bukti Keajaiban Kuasa Ilahi!!!

"Otak 20 tahun dalam kubur masih elok

 Tuhan Maha Besar. Lebih 50 orang ahli keluarga Allahyarham Salasiah Jasni, 78, yang hadir pada majlis pengebumiannya di Tanah Perkuburan Islam Permatang Tok Labu, Penaga di sini menyaksikan bukti kebesaran Ilahi.
Ini kerana, sebaik tiba di tanah perkuburan itu, mereka terkejut apabila dua penggali kubur yang sedang menyiapkan liang lahad untuk Salasiah menunjukkan penemuan otak manusia.

Sultan Beri Perkenan Sidang DUN Selangor 24 Januari Ini

Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah telah memberikan perkenan baginda untuk persidangan Dewan Undangan Negeri Selangor diadakan pada 24 Januari ini.
Setiausaha Sulit kepada Sultan Selangor, Datuk Mohamad Munir Bani, hari ini mengesahkan baginda telah menandatangani perisytiharan pada 14 Jan lepas untuk persidangan itu diadakan selepas mendapat permohonan daripada pihak Dewan Undangan Negeri.

Search This Blog