Friday, March 15, 2013

Sultan Kelantan Mengetuai Majlis Tahlil Allahyarham Ahmad Hurairah.

Sultan Muhammad V (Sultan Negeri Kelantan) yang berjiwa rakyat... bertanyakan sesuatu semasa menghadiri dan MENGETUAI majlis tahlil Allahyarham Koperal Ahmad Hurairah, di kampung Bayu Lalang, di Pasir Mas, Kelantan malam tadi.

Takbir... Allahuakbar 3x..

Thursday, March 14, 2013

Fitnah Muhyiddin Yassin - Berani PDRM siasat ?
"Pada mula nya Muhyiddin Yassin dilihat antara legasi Dr Mahathir untuk menyambung kerja-kerja jahat Dr Mahathir setelah beliau hilang harapan terhadap Najib yang semakin tidak pandai bermain politik dan di palit dengan pelbagai isu-isu peribadi yang panas.
Kemuncak perbalahan di antara Team Mahathir yang menjadikan Muhyiddin sebagai pencacai kanan semakin suntuk. Maka Muhyiddin wajib di gerakkan ''all out '' untuk mencapai cita2 Dr Mahathir meletakkan legasi beliau di Putrajaya sebelum tarikh luput

Wednesday, March 13, 2013

Bekas TPM sokong Manifesto Pakatan Rakyat

Tun Musa pertahan dasar Buku Jingga PR yang juga merupakan sebahagian daripada manifesto Pakatan Rakyat dalam menghadapi pilihan raya umum ke-13.
 Bekas Timbalan Perdana Menteri Tun Musa Hitam menepis dakwaan bahawa ekonomi negara akan bankrap sekiranya Pakatan Rakyat mengambil alih pemerintahan Pusat selepas pilihan raya umum ke-13 (PRU 13).

Monday, March 11, 2013

Sultan buat kejutan


Tuanku Sultan membuat kejutan kepada ahli qariah Masjid Mukim Gunong dengan Tuanku Sultan memandu sendiri ke masjid pada waktu Solat Asar yang kebetulan Tuanku Sultan lalu di Kampung Gunong dari Bachok, Tuanku Sultan tidak memberitahu kepada mana-mana pegawai dan imam masjid tentang kehadirannya untuk solat di masjid tersebut.

Search This Blog