Saturday, September 17, 2011

PM bangladesh pun akui penipuan UMNO dan SPR

Siapa Jual Negara Kita??

Berita daripada laman luar negara (sila klik) yang menunjukkan UMNO sanggup buat apa sahaja untuk pertahankan kemenangan BN bagi PRU 13. Penjelasan Najib di perlukan!

BANGLADESHI Prime Minister Sheikh Hasina told that she has been in Malaysia during her 6-day visit to South Korea and Malaysia last year.

Friday, September 16, 2011

Bekas Anggota Komando 69 Bidas Kenyataan Zainal Kling


Seorang bekas anggota Komando 69, membidas kenyataan Profesor Datuk Dr Zainal Kling yang mendakwa kononnya Tanah Melayu tidak pernah dijajah oleh British.
DSP (B) Mohd Noor Razak berkata kenyataan itu cukup mengelirukan rakyat negara ini yang sudah maklum tentang sejarah penjajahan Inggeris di negara ini.

Thursday, September 15, 2011

Milik Mahligai: Jamil Khir Bakal Terima Nasib Khir ToyoTimbalan Ketua Angkatan Muda KEADILAN, (AMK) Khairul Anuar Ahmad Zainuddin menggesa Menteri Di Jabatan Perdana Menteri yang bertanggungjawab terhadap hal ehwal Agama Islam, Datuk Seri Jamil Khir menjelaskan rumah mewahnya yang dianggar menelan jutaan ringgit.

Wednesday, September 14, 2011

Misteri Binaan Piramid Dijawab Oleh Al-Quran


Sudah sekian lama para saintis kebingungan tentang bagaimana sebuah piramid yang merupakan salah satu binaan ajaib di dunia ini dibina. Terdapat pelbagai teori yang dikemukakan untuk mengetahui teknologi yang digunakan dalam pembinaan piramid ini kerana teknologi untuk mengangkat batu-batuan besar yang beratnya mencapai ribuan kilogram ke puncak bangunan belum memungkinkan di zamannya. Apakah rahsia di sebalik pembinaan piramid ini?

Tuesday, September 13, 2011

Anwar punya bukti kukuh kaitkan Najib dengan pembunuhan Altantuya

Sumber: Malaysia Chronicle
 
"Satu nota daripada kedutaan AS di Malaysia kepada Washington telah dibocorkan dan ia menegaskan bahawa Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yakin bahawa pembantu peribadi Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak yang telah mengarahkan dua pengawal peribadi Perdana Menteri itu untuk membunuh Altanutya Shaariibuu.

Monday, September 12, 2011

Mesir dan Turki halau Yahudi...kita ambil Yahudi jadi penasihat.


" Mesir dan Turki halau Yahudi...kita ambil Yahudi jadi penasihat.
Tidak sampai dua minggu, Israel ditimpa kehinaan mendadak. Pertamanya, Dutanya di Turki dihalau dari bumi Kerajaan Uthmaniyyah akibat tidak mahu meminta maaf atas kejahatan membunuh NGO Turki diperairan Gaza tahun lepas.

Sunday, September 11, 2011

Isu HARGA BARANG akan tumbangkan isu MAT SABU

Oleh Zulkifli Yahaya

Serangan bertalu-talu terhadap Timbalan Presiden PAS, Haji Mohamad Sabu dan PAS sendiri berhubung isu Mat Indera dibuat tanpa henti, setiap hari. Ada pihak dalam Pakatan Rakyat yang sudah panik, nampak macam kertas undi PAS dalam tong undi terbang melayang-layang.

Apabila Utusan serang Mat Sabu pakai pistol air....

Oleh: tokpepijat

" Kita ingat hanya Thailand sahaja di Asia Tenggara tidak dijajah. Rupa-rupanya satu penemuan fakta sejarah baharu ditemui iaitu Malaysia juga TIDAK PERNAH DIJAJAH !

Berdasarkan 2 kenyataan oleh ahli sejarah bertaraf Professor iaitu Khoo Kay Kim dan Zainal Kling, nampaknya tidak perlu kita rayakan Hari Kemerdekaan kita. Sebabnya kita tidak pernah dijajah. Kita sekadar "dinaungi" atau "dilindungi

Laporan Polis Terhadap Najib Salah Guna Dana Awam Bercuti Ke Australia

Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) hari ini membuat laporan polis terhadap salah guna dana awam oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak semasa bercuti di Perth, Australia serentak ketika negara merayakan Hari Kebangsaan dan Aidilfitri 31 Ogos lalu.

Search This Blog