Friday, September 14, 2012

SPRM ingkar/derhaka pada SULTAN JOHOR
Sultan Johor dedahkan Kerajaan UMNO/BN bayar RM500K lebih tinggi untuk harga sebuah 'RIV' tapi sampai sekarang tiada tindakan dari pihak berkuasa seperti SPRM mahupun pihak tentera sendiri. kalau SULTAN pun pihak SPRM buat tak layan tambah pula kalau pihak pembangkang atau rakyat biasa yang membuat tuduhan atau aduan. Ini menunjukkan bahawa pihak UMNO lebih kebal atau berkuasa dari SULTAN. setiap penyelewengan yang dilakukan oleh kroni UMNO atau pemimpin mereka tak siapa yang berani berbuat apa-apa.

Thursday, September 13, 2012

Us Nasha Bakal Bertanding Menentang Dr Hassan Ali Di Gombak Setia?SEMUA kena terima keputusan Majlis Syura PAS iaitu isu Us Nasha tidak perlu dibincangkan sekurang-kurangnya sehingga selepas PRU ke 13 akan datang. Apabila diberitakan lagi bahawa Us Nasha juga di antara yang tersenarai sebagai calon, ertinya beliau mungkin agak selamat sekurang-kurangnya sehingga selesai PRU ke 13 nanti.

Wednesday, September 12, 2012

KALAU SEMUA SULTAN MACAM NI

Akhlak sultan terhebat dewasa iniWasiat Tunku Abdul Rahman Kepada Orang Melayu

Mungkinkah ini wasiat Tunku Abdul Rahman Kepada Orang Melayu.

Kepada seluruh ahli Umno, hormatilah saranan, wasiat bekas Presiden Umno yang juga bekas Perdana Menteri kita; Almarhum Tunku Abdul Rahman.
Wasiat Tunku Abdul Rahman Kepada Umno

Search This Blog