Friday, December 9, 2011

Bukti Bergambar Dan Persediaan Menyambut Bencana Yang Dirancang


Keranda di Kem Fema

Perancangan dajjal melalui pengikutnya untuk menakluk dunia baru mereka semakin hampir. Disini saya sertakan bukti bergambar dan video sebagai peringatan bahawa kita sekarang akan menghadapi peperangan sepertimana disebut-sebut dalam hadis, kitab-kitab dan ramalan dari perbagai sumber.

Federal Emergency Management Agency (FEMA) merupakan agensi yg bertanggungjawab menguruskan segala krisis kecemasan (kononnya). Jika anda amati logo FEMA sebelum 2003, terdapat simbol piramid diatas kepala burung ini sama seperti logo illuminati. Mungkin ini kebetulan ataupun tidak. Tetapi tidak mustahil ianya dirancang disebabkan mereka terdiri dari golongan yang sama.

Logo FEMA sebelum 2003

Kalau benar FEMA bertindak sebagai penyelamat manusia mengapa mereka mesti menyediakan berjuta-juta keranda. Membina keranda bukanlah penyelamat tetapi bersedia untuk kematian besar-besaran. Saya pun tidak pasti apakah yang dirancang oleh mereka. Kemungkinan mereka ingin mencetuskan perang dunia ke-3 atau mengurangkan populasi penduduk dunia. Ini semua adalah dalam perancangan mereka (illuminati)

lihat gambar-gambar di bawah.

Lokasi Kem Fema berterabur di seluruh Amerika

No comments:

Search This Blog